Pizza Hut (Manufaktura)

Pizza Hut  (Manufaktura)

adres: ul. Karskiego 5

telefon: 713 861 551

www: http://www.pizzahut.pl

czynne: poniedziałek - niedziela: 11-23

rodzaj: Pizzerie

Pizza Hut stara się uczynić swoją restaurację wyjątkową, dlatego swoje wnętrza i dania tworzą starannie i ze smakiem.

Prawdziwym przebojem kuchni są oczywiście pizze - codziennie świeże, wyrabiane ręcznie z najlepszej polskiej mąki. Specjalnością Pizzy Hut jest grube, puszyste ciasto Pan, choć dla miłośników klasyki jest oczywiście cienkie i chrupiące ciasto Classica. Wszystkie pizze podawane są gorące, wprost z pieca do Twojego stolika.

W ofercie znajdziesz pyszne pizze mięsne, wegetariańskie i serowe, a także... sezonowe, z mnóstwem dodatków, które możesz także samodzielnie dobierać. Chyba, że wolisz zaufać mistrzom kuchni... Ci, którzy spróbowali, twierdzą że naprawdę warto!

We włoskim menu nie może zabraknąć oczywiście makaronów czyli pasta. Do wyboru trzy rodzaje makaronu (penne, tagliatelle i spaghetti), które można łączyć z dowolnym sosem (czerwonym lub białym, z mięsem, grzybami, łososiem lub szpinakiem) i stworzyć własną kulinarną kompozycję! Uruchom fantazję i delektuj się ulubionymi smakami - tylko od Ciebie zależy, co dobrego zjesz następnym razem...

A jeżeli masz ochotę na coś specjalnego, Pizza Hut poleca gorący, nadziewany włoski pieróg Calzone lub delikatny, wyborny Cordon Bleu.

Dla zaostrzenia apetytu proponujem smakowite przekąski - chrupiące i aromatyczne pieczywo czosnkowe z różnymi dodatkami do wyboru. Restauracja zapraszamy też do swojego baru sałatkowego, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzeba do skomponowania Twojej ulubionej sałatki!

Na zakończenie posiłku możesz wybrać jeden z naszych fantastycznych deserów lodowych lub któreś z pysznych ciast. Dla Ciebie przygotowane jest całe mnóstwo rozmaitych napojów, zimnych i gorących, a także różne gatunki win, piwa oraz drinki.

aktualizacja:

Pizza Hut (Manufaktura)




Zgłoszenia prosimy kierować na adres: redakcja@lodz-24.pl

Opinie

comments powered by Disqus